silvrants-insignety-hoofd-2018-1
silvrants-insignety-hoofd-2018-2
silvrants-insignety-hoofd-2018-3
silvrants-insignety-hoofd-2018-4
silvrants-insignety-hoofd-2018-5

Ring met vingerafdruk, hartslag of handschrift: Le Mariage & Silvrants edelsmid

Uniek, bijzonder en persoonlijk met Insignety trouwringen, verlovingsringen of gedenksieraden. De keuze in trouwringen bij Le Mariage & Silvrants edelsmid wordt steeds groter. Er zijn steeds meer mogelijkheden, kleuren goud en maten. De ringen worden niet alleen aparter maar we zien ook steeds vaker de wens om de ringen persoonlijker te maken. Dit kan op veel verschillende manieren, zoals een inscriptie in eigen handschrift, een stukje persoonlijke tekst, het gebruik van hartslagen én door het verwerken van jullie vingerafdrukken. Persoonlijker kan eigenlijk niet.

Droomring voor ieder budget 

Wij verzorgen vingerafdrukken in elk gewenst model en in verschillende materialen en legeringen zodat we ook deze service in verschillende prijsklassen kunnen aanbieden. Tenslotte verdient elk budget een droomring! Niet alleen in trouwringen maar ook in andere vingerafdruksieraden die jullie een uniek detail willen geven is dit mogelijk. Het is ook een prachtige, blijvende herinnering aan iemand.

Uniek sieraad met bijzondere betekenis 

Willen jullie weten hoe dit in zijn werk gaat? Hebben jullie een ring gezien en vragen jullie je af of deze geschikt is voor een vingerafdruk? Bel ons gerust even op of maak een vrijblijvende afspraak. Wij zitten klaar om jullie te adviseren en met jullie mee te denken. Zo maken we er samen een uniek sieraad van dat de rest van jullie leven een bijzondere betekenis zal hebben!

Wel iets persoonlijks, maar geen vingerafdruk?

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden om jullie ringen of andere sieraden te personaliseren. Wat dachten jullie van een stukje tekst in jullie eigen handschrift? Of een logo of tekening (van de kinderen) dat voor jullie een bepaalde betekenis heeft? Bij Le Mariage & Silvrants edelsmid kunnen wij zelfs jullie hartslagen verwerken in de sieraden. Het meest bijzondere is misschien nog wel om de hartslag van jullie (ongeboren) kindje te verwerken in een uniek sieraad. Bijvoorbeeld in een mooie hanger of gegraveerd in een prachtige slavenarmband.

Hebben jullie zelf een bijzonder idee voor een gepersonaliseerd sieraad? Leg het ons voor en we kijken samen met jullie wat voor moois wij kunnen maken! Kom snel eens kijken en maak een afspraak bij Le Mariage & Silvrants edelsmid in Baarlo.

Naar de winkel
Silvrants-Insignety-naast-2018-3


Top