silvrants-insignety-hoofdslide-2018-3

Collectie trouwringen, verlovingsringen en zegelringen in Baarlo (Limburg)

Gaat u binnenkort trouwen met uw grote liefde? Kom dan eens bij Silvrants Edelsmid langs voor het uitzoeken van de perfecte trouwringen. Naast een uitgebreide collectie trouwringen, beschikken wij ook over een zeer divers assortiment aan zegelringen, verlovingsringen, relatieringen en andere trouwsieraden. Op zoek naar de perfecte ring om uw liefde te bezegelen? Kom naar Silvrants Edelsmid in Baarlo (tussen Venlo en Roermond).

Trouwring met vingerafdruk, hartslag of persoonlijke tekst

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een ring van titanium, platina, zilver, goud, witgoud, ingelegd met diamanten of juist met edelstenen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben kwalitatief hoogstaande merken in het assortiment. Samen maken we de juiste keuze voor de trouwringen die passen bij jullie wensen en persoonlijkheden. Met Insignety trouwringen, verlovingsringen of gedenksieraden bieden wij jullie de mogelijkheid om gratis elkaars vingerafdruk, hartslag of een tekst in eigen handschrift in of op de ring te maken.

Silvrants Edelsmid, trouwringjuwelier in Baarlo, Limburg tussen Venlo en Roermond

Welke aanzoeksring of verlovingsring kiest u? Natuurlijk staat ook een solitair ring mooi om bij uw trouwring te schuiven voor een speciale verjaardag of trouwjubileum. Iedere ring word speciaal voor u op maat gemaakt in de gewenste goudkleur combinatie en diamant(en).

Loop gerust eens binnen of maak een afspraak (ook mogelijk buiten onze openingstijden) en laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment trouw-, verlovings- zegelringen en relatieringen. Silvrants Edelsmid in Baarlo is goed te bereiken vanuit Venlo, Roermond, Eindhoven, Maastricht, Weert, Panningen, Sittard, Deurne en België.

 

Naar de winkel

Zelf trouwring ontwerpen

Trouwring of verlovingsring zelf ontwerpen? Dat kan op de configurator van Silvrants edelsmid & Le Mariage, de Trouwringjuwelier.

Ga aan de slag! 


Lees meer over verlovings- en trouwringen


Top