silvrants-verlovingsringsringen-hoofd

Uitgebreide collectie trouwringen en verlovingsringen in Baarlo (Limburg)

Gaat u binnenkort trouwen met uw grote liefde? Kom dan eens bij ons langs voor het uitzoeken van de perfecte trouwringen. Naast een uitgebreide collectie trouwringen, hebben wij ook een zeer divers assortiment verlovingsringen, relatieringen en trouwsieraden.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een ring van zilver, goud, witgoud, ingelegd met diamanten of juist met edelstenen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben kwalitatief hoogstaande merken in het assortiment. Samen maken we de juiste keuze voor de trouwringen die passen bij jullie wensen en persoonlijkheden.

Silvrants Edelsmid: trouwringenspecialist in Baarlo

Welke aanzoeksring kiest u? Natuurlijk staat ook een solitair ring mooi om bij uw trouwring te schuiven voor een speciale verjaardag of trouwjubileum. Iedere ring word speciaal voor u op maat gemaakt in de gewenste goudkleur combinatie en diamant(en).

Loop gerust eens binnen en laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment trouw-, verlovings- en relatieringen. Silvrants Edelsmid in Baarlo is goed te bereiken vanuit Venlo, Roermond, Weert, Panningen, Sittard en Deurne. 

Kom langs

 


Lees meer over verlovings- en trouwringen


Top