Duo of Love trouwringen

Gaat u binnenkort uw ja-woord geven? Dan wilt u vast de mooiste trouwring in ontvangst nemen. Bij Duo of Love bent u aan het juiste adres als het om trouwringen gaat. De witgouden trouwringen zijn de pronkstukken van Duo of Love, u raakt opslag verliefd op deze ringen. Duo of Love is een speciale collectie van het Duitse merk Gettmann trouwringen.

Duo of Love richt zich voornamelijk op de draagcomfort, kwaliteit en stijl. De ringen zijn zowel chroom-, kobalt- als nikkelvrij en daardoor perfect voor mensen met een metaal allergie. Voor bruidstellen heeft DUO een ruime keuze aan ontwerpen. De modellen zijn in rose-, wit- en geelgoud te krijgen, daarnaast kunt u bij de bicolor en tricolor modellen zelf kiezen welke kleuren goud u wilt hebben in uw trouwring. Hierdoor krijgt u een erg mooie en persoonlijke trouwring. Van klassieke, gladde ringen tot moderne ringen met reliëfs, gematteerde en gegraveerde details, bij Gettmann Trouwiringen is alles mogelijk.

Voor het beste advies over trouwringen kunt u bij ons terecht en wij zullen u met veel plezier de trouwringen van Duo of Love tonen. 

 

Naar de winkel
duo-merkenpagina-1
duo-merkenpagina-2
duo-merkenpagina-3
duo-merkenpagina-4
duo-merkenpagina-5
duo-merkenpagina-6
duo-merkenpagina-7
duo-merkenpagina-8
duo-merkenpagina-9


Top