RING DING sieraden

Altijd al een eigen sieraad willen ontwerpen? Kom dan als de wiedeweerga naar Silvrants Edelsmid in Baarlo. Wij bieden u de mogelijkheid om uw creativiteit de vrije loop te laten en uw eigen unieke RING DING sieraad samen te stellen. Ringen, oorbellen, kettingen, armbanden, alles kunt u tot in detail samenstellen met behulp van de RING DING Designer. Een eigen sieraad ontwerpen was nog nooit zo makkelijk! 

U kiest een basissieraad en kleedt deze aan met de door u gekozen natuurstenen, parels, zirkonia's, Swarovski stenen en bedrukte acrylschijven. Bij het basissieraad kunt u kiezen uit verschillende materialen, kleuren en groottes. Zo zijn er bijvoorbeeld ringen van zilver en verkrijgbaar in diverse breedtes. Door verschillende printjes, kleuren en materialen aan te klikken kunt u in no time een sieraad ontwerpen dat helemaal naar wens is. 

Bent u enthousiast geworden? Bekijk alvast de mogelijkheden van RING DING en laat u inspireren! U kunt ze direct in de webshop aanschaffen! Wilt u graag meer informatie over de sieraden van RING DING? Kom gerust eens langs bij Silvrants Edelsmid in Baarlo. Wij helpen u graag!

Blijf op de hoogte van RING DING door de RING DING Nederland Facebookpagina te liken. 

Naar de winkel
ringding-merkenpagina-1
ringding-merkenpagina-2
ringding-merkenpagina-3
ringding-merkenpagina-4
ringding-merkenpagina-5
ringding-merkenpagina-6


Top