MANU Schmuck sieraden

MANU Schmuck sieraden zijn nu onderdeel van de bijzondere collecties van Silvrants Edelmid in Baarlo. De ringen, armbanden, oorbellen en colliers van zilver met goud gecombineerd en worden handgemaakt in kleine series van een exquise kwaliteit en topdesign. Eenvoudige, elegante vormen en een matte structuur is de persoonlijke signatuur van de MANU ontwerpers. Karakter in plaats van glans, blikvangers zonder pretentie, dat is waar MANU Schmuck voor staat! 

Handgemaakte ringen, armbanden en colliers

De handgemaakte sieraden in goud en zilver hebben een karakteristieke afwerking met lichte structuren die het edelmetaal een bijzondere uitstraling geeft. Door de warme kleur van 22 karaats goud te combineren met de zachte glans van zilver ontstaat een contrastrijke combinatie. Kleine accenten in de vorm van bijvoorbeeld een parel of een diamant geven de ontwerpen een extra accent.

De ringen, armbanden, colliers en oorbellen van MANU Schmuck zijn door hun strakke vormgeving ook zeer geschikt om te personaliseren. Dit kunnen wij voor u verzorgen door bijvoorbeeld een vingerafdruk of een persoonlijke tekst op de gewenste plaats op het sieraad te fraisen. Kom de bijzondere collectie bekijken bij Silvrants Edelsmid in Baarlo (tussen Venlo en Roermond). 

Naar de winkel
silvrants-edelsmid-baarlo-venlo-manu-schmuck-sieraden01
silvrants-edelsmid-baarlo-venlo-manu-schmuck-sieraden06
silvrants-edelsmid-baarlo-venlo-manu-schmuck-sieraden07
silvrants-edelsmid-baarlo-venlo-manu-schmuck-sieraden08
silvrants-edelsmid-baarlo-venlo-manu-schmuck-sieraden10
silvrants-edelsmid-baarlo-venlo-manu-schmuck-sieraden11


Top