Face to Face sieraden

In de nieuwe Face to Face collectie van Cardillac worden de gezichtsprofielen van u en uw geliefde verwerkt in een persoonlijk sieraad. Kies voor het profiel van u en uw geliefde of de gezichtsprofielen van uw kinderen! Aan de hand van een foto 'en profil' wordt een 3D-ontwerp gemaakt voor een persoonlijk sieraad in zilver of goud. Door de golfbeweging is het mogelijk de profiellijnen van de gezichten exact in elkaar te laten overlopen waardoor de gelijkenis met uw 'echte' gezicht treffend is. 

Foto eisen

Om uw persoonlijke sieraad zo precies mogelijk te maken zijn er een aantal eisen waar de foto aan moet voldoen. Zo kunt u de foto het beste maken tegen een lichte achtergrond en moeten de personen op de foto elkaar recht in de ogen aankijken. Let hierbij op dat de neuzen op gelijke hoogte zitten en de lens van de camera op hoogte van de neuzen staat.

Verder moet het profiel op de foto haaks zijn, dit betekend dat er maar 1 wenkbrauw te zien is op de foto. Helaas kunt u op deze foto niet lachen, moet uw mond gesloten zijn en uw bril af. Dit is om te voorkomen dat de lippen strak getrokken worden in het sieraad. Als laatste moeten beide personen op één foto gefotografeerd zijn voor het beste resultaat!

Naar de winkel
trouwring_Silvrants-Edelsmid-1


Top