y5b2292
y5b2013
y5b1735
y5b1546
y5b9611
y5b4333
y5b3676

Daniel Wellington horloges

De preppy trend is groter dan ooit. De horloges van Daniel Wellington springen in op deze trend en leveren horloges waar de horlogebanden zijn voorzien van een preppy print.

Het verhaal achter Daniel Wellington begint met een reis naar de andere kant van de wereld waar Filip Tysander, de oprichter van het merk Daniel Wellington, een intrigerende Brit ontmoette. De man had het inspirerende vermogen om een "gentleman" en tegelijkertijd relaxed en bescheiden te zijn. Hij had een keurige stijl en hij hield er van om horloges met oude versleten NATO-bandjes te dragen. Zijn naam? Daniel Wellington natuurlijk. Er ontstond een hechte vriendschap tussen de twee en onze oprichter raakte geïnspireerd, niet alleen door de prachtige verhalen van deze man, maar ook door zijn klasse en tijdloze modestijl.

Al onze wijzerplaten zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld, zodat zij perfect samengaan met de dunne NATO- en leren bandjes. Aangezien al onze bandjes onderling verwisselbaar zijn, beslist u zelf welk horloge u op welke dag van de week omdoet.

Naar de winkel
Er zijn geen resultaten gevonden.


Top