Over ons

Silvrants Edelsmid is gevestigd in het mooie kastelendorp Baarlo, gemeente Peel en Maas (tussen Roermond en Venlo). In het goudsmidatelier worden unieke trouwringen, verlovingsringen en  sieraden vervaardigd, tijdloos en fraai van vormgeving. Naast onze unieke handwerkcollectie kunt u bij ons ook terecht voor uw persoonlijke (sieraad)wensen. Bestel nu bij ons online!

Silvrants en de Acredo Trouwringen Lounge

Silvrants Trouwringen Lounge is een specialist in aanzoeksringen, verlovingsringen, trouwringen, trouwsieraden, diamantringen en diamantsieraden (eventueel met vingerafdruk of gezichtsprofiel!). U vindt bij ons een zeer uitgebreide collectie aan trouwringenverlovingsringen met diamanten en accessoires voor uw bruiloft. Wilt u graag uw verlovingsringen of trouwringen zelf ontwerpen of laten maken van oud goud? U kunt bij ons uw eigen handgesmede sieraden volgens eigen ontwerp laten maken. Zo bent u verzekerd van een uniek exemplaar wat helemaal naar uw smaak is! Natuurlijk krijgt u altijd trouwringen of verlovingsringen met de beste prijsgarantie.

Trouwringen thuis ontwerpen? De trouwringen van Acredo kunt u thuis zelf ontwerpen. Print uw ontwerp uit en dan werken wij met jullie in onze Acredo trouwringenstudio de kleine details uit.

In onze trouwringenshowroom hebben we onder andere de collecties van CardillacVincent van HeesAllianceGerstner,Titan FactoryMaurits Rademaker, ARSColomAcredoFace to faceAurodesign, Desiree, Martinshof, Couture, Memoire, Platina en Mokume Gane trouwringen.

Silvrants Juwelier met Ring-ding sieraden en Dejavu horloge webshop

Een speciaalzaak met smaakvolle, eigenzinnige sieraden en horloges. Het juiste sieraad voor een bijzonder moment. Bij Silvrants Edelsmid is er tijd en aandacht om in een ongedwongen sfeer tot een goede keuze te komen. De één kijkt graag zelf rond... dat kan! De ander heeft behoefte aan persoonlijk advies... ook dat kan! Voor onze (webshop)klanten hebben we de Ring-Ding workshop en/of de Dejavu horloge party,  op afspraak een unieke kans om de gehele collectie eens uit te komen proberen! U kunt een datum prikken in overleg, de koffie staat klaar en u kunt gratis parkeren voor de deur.

Sieraden met een bijzonder verhaal

Voor het verzilveren van de eerste schoentjes van uw (klein) kinderen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook het verbronzen of verzilveren van een bloem uit de laatste bloemengroet aan een overledene behoort tot de mogelijkheden. Ook van de oude sieraden uit een erfenis, bijvoorbeeld oude trouwringen, maken wij nieuwe unieke handgesmede sieraden eventueel met as in verwerkt of een vingerafdruk van een dierbare overledene. Natuurlijk kunt u met de Face to Face herinneringsringen met gezichtsprofiel ook een schitterend gedenksieraad laten maken.Uw herinnering is bij ons in vakkundige en respectvolle handen!

Bent u benieuwd naar onze collectie sieraden, horloges, diamantsieraden, verlovingsringen en trouwringen, of wilt u graag uw oud goud inruilen voor bijvoorbeeld een nieuwe handgesmede ring, hanger, collier, oorknopjes of armband naar eigen ontwerp of uit de collectie van Emotions?  U levert het oud goud en betaalt alleen het ontwerp en maakloon. Kom eens langs bij Silvrants Edelsmid in Baarlo (tussen Venlo en Roermond) of neem contact met ons op.


Top