Nieuws


 

Nieuw bij Silvrants Eedelsmid in Baarlo: Le Mariage Limburg trouwringenlounge 

Om ons nog meer te specialiseren, en een nog uitgebreidere keuze aan trouwringmerken aan u te kunnen bieden, zijn we samengegaan met Le Mariage trouwringspecialisten. We hebben een fraaie trouwringenlounge waar jullie in alle rust de perfecte trouwringen kunnen uitzoeken. Kom vrijblijvend kijken naar onze enorme keuze aan schitterende trouw en verlovingsringen in alle prijsklassen. 

Zelf trouwringen ontwerpen bij Le Mariage trouwringenlounge.

In de verlovingsringen en trouwringenlounge Le Mariage bij Silvrants edelsmid kunnen jullie je eigen trouwringen thuis zelf ontwerpen. 

LEES MEER


  

See You gedenksieraden workshop

De dames van Edelsmid Silvrants uit Baarlo waren onlangs te gast bij See You voor een uitgebreide cursus. De workshop was bedoelt om bijscholing te geven over het plaatsen van een vingerafdruk en/of as van een geliefde overledene in ieder gewenst sieraad. Van deze leerzame en leuke middag hebben de dames veel opgestoken! Lees meer over See You gedenksieraden. 

 


 

Nieuw; schitterende initial colliers van Joy de la Luz

Deze inital colliers zijn al vanaf 49,95 euro in zilver en vanaf 220,- euro in wit of geelgoud. Een geslaagd cadeau, nu met gratis persoonlijke gravure!


 

De nieuwste trouwringen van Gerstner zijn in huis!

Nu bij aankoop van een paar wit, rood of geelgouden trouwringen een parelarmbandje of oorknoppen (van DRKS, Luxury Designer Jewelry Accessories van de Nederlandse designer Miriam Derksen) voor de bruid cadeau.


 

Pandora actie

pandora

Zilveren armband met 1-3-5-10 bedels, samengestelde sets.

  • Van 88 euro voor 69 euro (+1 bedel)
  • Van 146 euro voor 100 euro (+3 bedels)
  • Van 204 voor 134 euro (+5 bedels)
  • Van 349 euro voor 209 euro (+ 10 bedels)
  • Van 490 euro voor 284 euro (+15 bedels)

 

12 jaar ACREDO trouwringen configurator

12 jaar ACREDO trouwringen configurator bij Silvrants edelsmid & trouwringenatelier! Vier met ons mee! Ontwerp zelf jullie eigen unieke trouwringen met de configurator. En jullie krijgen de (laser)gravure in de trouwringen gratis!

trouwringen


 

Ring-Ding en/of Dejavu sieradenparty bij Silvrants edelsmid

trouwringen

Speciaal voor onze websiteklanten (natuurlijk ook voor de klanten in de winkel) nodigen we u graag uit voor de sieradenparty. Zo kunt u ook eens de gehele collectie zien, uitproberen en eindeloos combineren. Trendy collecties van wisselsieraden en horloges om eindeloos zelf uw eigen creaties te maken, passend in de kleuren van uw nieuwste outfit. Met Ring-Ding en Dejavu horloges en colliers maakt u iedere dag de perfecte, passende combinatie. Laat u inspireren door de collecties van Ring-Ding en Dejavu, heerlijk zelf uw favoriete sieraden en horloge maken. U kunt iedere dag weer anders, kleurrijk, veelzijdig en verrassend uit de hoek komen. Doet u mee met onze sieradenparty? Maak wel even een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie met wat lekkers voor u klaar staat!

Ook voor de liefhebbers van Pandora, Trollbeads en Melano is een sieradenparty op maat te reserveren.

Tot ziens bij Silvrants Edelsmid in Baarlo! Kom snel eens langs of neem contact met ons op!

 


Top